2014. július 9., szerda

Szereplők bemutatása

sziasztok! ez a szereplők bemutatása, kérlek véleményeteket fejtsétek ki!!:)

Fecser Regina: 20 éves,  Budapesten él, de eredetileg kint született Angliában, családja is ott lakik. Jelenlegi legjobb barátnője Viki, akivel akkor ismerkedett meg , amikor Pestre költözött. Egy ruhaboltban dolgozik Vikivel, sokszor szokott magának ott ruhát venni :) Hobbija a teniszezés, de sokszor futni is szokott. Mindenki csak Reginek hívja. Évente kétszer jönnek a szülei meglátogatni őt. Egy húga van akit Boginak hívnak, nagyon szeretik egymást. Regi nem egy nagy ByTheWay fan, de azért néha elmegy a koncertjeikre Vikivel. Van egy barátja is, Ádám, már 2 éve járnak, fontolgatják , hogy összeköltöznek.De utána minden másképp történik.


Szabados Viktória: Budapesten született, 20 éves.Szülei Gyulán élnek.Testvére nincs. Egy ruhaboltban dolgozik Regivel. Jelenleg  Pesten él. Sokat szokott bulizni járni, néha Regi is vele tart. Barátja nincs, de van egy fiú, aki tetszik neki, Roli. a munka mellett a Corvinus egyetemre jár, esti szakra. Kedvence a ByTheWay, és még szeret más énekeseket is. 

Patocska Olivér: Budapesten született, 22 éves.Van egy testvére, Erik akivel szoros kapcsolatot ápol. Tetszik neki Regi, azóta amióta meglátta a Metró állomásnál. A barátaival van egy közös bandájuk akik az x-faktor-ban 2. helyezést értek el. Nagyon sikeresek.
Fecser Boglárka: 19 éves, Regina testvére. Imádja a ByTheWay-t. Még nem volt alkalma találkoznia velük, mert a szüleivel lakik. Minden álma az, hogy a testvérével éljen, és találkozzon a BTW-vel.


A további szereplőket a későbbiekben ismertetem:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése